O tânără polițistă din Gorj are nevoie URGENTĂ de sânge

2838

O tânără gorjeancă din Albeni, polițistă în capitală are nevoie de ajutorul nostru. Aceasta a fost diagnosticată cu leucemie acută și este internată la Spitalul Universitar din capitală. Cei care o pot ajuta cu sânge, este nevoia de grupa B3 pozitiv, pot merge la Centrul de Transfuzie Sanguină de la Târgu Jiu. Cei care pot să o ajute cu donații în bani o pot face în contul Raiffeisen BANK RO56RZBR0000060020615280, deschis pe numele polițistei.
,,În această perioadă, și așa dificilă, în care ne confruntăm cu un virus care ne afectează pe toți, mai sunt și alte nevoi și, din nefericire, bolile grave. Prin momente dificile trece colega noastră ȚOAPĂ ELENA RAMONA, din cadrul secției Nr. 25, care a fost diagnosticată cu ,,leucemie acută” și are nevoie de sânge. Să fim uniți și sa o ajutam pe colega noastră prin donare de sânge! Sângele înseamnă viață și noi putem da viață! Elena este internată la Clinica de Hematologie a Spitalului Universitar din București. Donarea se realizează la Centrul de Transfuzii Sanguină București, str. Constantin Caracaș nr.2, sector 1. Vă puteți programa și online la http://www.ctsbucuresti.ro
De asemenea, orice sumă de bani este binevenită, iar acest lucru se poate realiza prin donarea în contul Raiffeisen BANK RO56RZBR0000060020615280, deschis pe numele colegei noastre”, este mesajul transmis de Sindicatul Național al Polițiștilor și Personalului Contractual.