Oficiile poștale închise în weekend. Vezi noul program

404

Toate oficiile poștale din România și-au schimbat programul de lucru. Zilnic, acestea își vor desfășura activitatea în intervalul orar 10.00 – 18.00, până pe data de 1 aprilie. Începând de sâmbătă, 21 martie, oficiile poștale vor fi închise în timpul weekend-ului.

,,Pentru a scurta timpul de așteptare la ghișee poștale, compania recomandă tuturor clienților accesarea serviciului online MyAWB, disponibil pe website-ul Poștei Române, care le va permite completarea rapidă a formularelor necesare, prin mijloace electronice (telefon, tabletă, laptop etc). În acest fel, clienții se pot prezenta la ghișeele poștale cu formularele precompletate anterior pe care le pot accesa de la adresa www.posta-romana.ro, secțiunea Completează formulare, de unde pot imprima și confirmări de primire și mandate poștale. Mai mult, Poșta Română face apel la clienți să folosească metoda de plată cu cardul bancar, de câte ori au posibilitatea, în oficiile poștale dotate cu POS-uri, pentru a evita manevrarea bancnotelor”, a informat compania.

Pentru a preveni răspândirea Covid-19, clienții vor fi rugați să folosească instrumente de scris proprii pentru semnarea documentelor.