Opt persoane reținute pentru violență în ultimele 24 de ore

165

Toate aceste acte de violență s-au petrecut în decursul zilei de ieri. Este vorba despre trei persoane cu vârste cuprinse între 20 și 44 de ani, din comuna Aninoasa, bănuite de săvârşirea infracţiunilor de ameninţare, tulburarea ordinii şi liniştii publice, violare de domiciliu, lovire sau alte violenţe, ultraj şi complicitate la ultraj. Cei trei au savârșit mai multe fapte cu violente în 2016-2019 astfel încât Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Cărbuneşti a reunit cele nouă cauze aflate în cercetări și le-a preluat în ancheta proprie.

Tot ieri,polițiștii din orașul Turceni au reținut patru tineri cu vârste cuprinse între 23 și 41 de ani, toți din comuna Țânțăreni, bănuiți de săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Acestia ar fi exercitat acte de violență asupra unui bărbat, de 31 de ani, din orașul Turceni. Victima a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, nefiind necesară internarea.

De asemenea, un alt bărbat de 58 de ani a fost reținut de polițiștii de la Novaci pentru că a încălcat ordinul de protecție provizoriu.

Privind aceste evenimente desfășurate în decursul a 24 de ore, poliția transmite că are toleranță zero față de actele de violență din județul nostru .