Panourile informative cu greșeli au fost înlocuite cu altele. Și acestea, tot greșite

759

Când totul trebuia să revină la normal, se persistă în greșeală! Panourile informative care atenționau turiștii că nu mai au voie să atingă opere lui Constantin Brâncuși ori să meargă cu bicicletele sau cu animalele de companie în apropierea operelor au fost greșite din nou. Angajații de la Primăria Târgu Jiu și Centrul de Cercetare „Constantin Brâncuși” au demonstrat că gramatica nu este deloc punctul lor forte deși astfel de greșeli ar putea fi evitate și de un elev de clasa a II-a. Dezgustați, turiștii i-au taxat din nou pe cei responsabili pentru că au pus o nouă pată pe memoria lui Brâncuși.

În loc să devină cartea de vizită a acestui oraș, operele lui Constantin Brâncuși par să fie bătaia de joc a unor autorități depășite de situație. De două ori au înlocuit panourile informative din același motiv. S-au făcut greșeli în text. Vinovatul scoate de două ori bani din buzunar, dă asigurări municipalitatea. Loredana Covei, purtătorul de cuvânt al Primăriei Târgu Jiu, vine cu explicații:

Când au fost sesizați tot de jurnaliști de noile greșeli, responsabilii au pus angajații să ridice, de urgență, panourile cu pricina. Doru Strâmbulescu, directorul Centrului „Brâncuși”, explică situația:

Panourile definitive vor fi amplasate în câteva săptămâni. S-a obținut deja acordul pentru amplasarea acestora în cele două parcuri de către Ministerul Culturii. Urmăriți imagini, la Jurnalul Gorj TV, din această seară.