Parlamentarii PSD pun tunurile pe responsabilii problemelor de la CEO

165

Interpelări peste interpelări făcute de parlamentarii PSD. Senatorul Cristinel Rujan i-a cerut explicații ministrului Energiei cu privire la strategia pregătită pentru situația în care planul de restructurare al CEO va fi respins. Acesta vrea să afle care este soluția gândită de guvern pentru achiziționarea certificatelor de CO2. Social democratul a adus critici dure la adresa ministrului Energiei, Virgil Popescu. Spune că este responsabil de situația dezastruoasă de la Complexul Energetic Oltenia. Compania este pe butuci pentru că oficialii au cheltuit sume importante de bani însă fără rezultat, spune Rujan.

Cristinel Rujan, senator PSD Gorj

Deputatul Claudiu Manta a făcut și el declarații pe marginea situației de la Complexul Energetic Oltenia.

Claudiu Manta, deputat PSD Gorj

Și ministrul Economiei a fost luat la trei de senatorul social democrat, Cristinel Rujan. Acesta a ținut să precizeze că Năsui nu are soluții pentru redresarea companiilor greu încercate de pandemia de coronavirus.

Cristinel Rujan, senator PSD Gorj

Situația de la CEO și va deveni una extrem de dificilă dacă planul de restructurare nu va fi aprobat până pe 30 aprilie, atunci când este termenul limită de achiziționare a certificatelor de CO2.