Partidul Social Democrat, campanie electorală ”pe spatele” oamenilor de afaceri?!

615

Pandemia provocată de coronavirus, campania electorală a Partidului Social Democrat?  In spațiul public au apărut mai multe articole despre cât de mult se implică social-democrații în dotarea spitalelor din Gorj. Și cum statul român nu face nimic pentru a dota spitalele din România, sprijinul vine de la oamenii de rând sau de la afaceriști. Narcis Daju, jurnalist în Gorj, aduce critici oamenilor politici care fac parte din partidul cu cei trei trandafiri roșii, afirmând faptul că unii dintre aceștia se laudă în spațiul public, prin diferite articole de presă, că au contribuit și ei la donațiile făcute pentru spitale. „Politicienii de toate culorile sunt în ”foame de imagine” și se laudă cu inițiativele altora”, a mai adăugat Daju.

De mentionat este faptul că oamenii de afaceri din Gorj au donat o sumă de aproximativ 200.000 de euro pentru achiziționarea unui laborator de testare a persoanelor infectate cu noul virus COVID-19 și nu numai.

Narcis Daju, Jurnalist

Printre cei criticați se află și viceprimarul social-democrat al Târgu Jiului, Adrian Tudor. Acesta nu a dorit să comenteze pe baza acestui subiect.

sursa: Narcis Daju (Facebook)