Percheziții în Gorj! Mii de litri de produs petrolier, confiscați de polițiști

1319

Politisti din cadrul Politiei Orașului Targu Carbunesti s-au sesizat cu privire la faptul ca un bărbat de 37 de ani, din localitate, a sustras cantitatea de 250 litri produs petrolier, cu un  furtun branşat la colectorul de pompare a ţiţeiului. Cantitatea aparţine unei societăți comerciale din Ticleni. Astfel, oamenii legii au pus în executare 3 mandate de percheziții domiciliare, emise de Judecătoria Târgu Cărbunești, la domiciliile rudelor bărbatului bănuit de furt calificat, precum și la o societate comercială pe care o administrează.

Cu aceasta ocazie, politistii au descins la locuința unui bărbat de 66 de ani, din comuna Albeni, unei femei de 69 de ani, din comuna Scoarța, cât și la sediul unei societăți comerciale, din orașul Târgu Cărbunești.

In urma perchezițiilor, polițiștii au identificat cantitatea de 1.500 litri produs petrolier (țiței), fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor 150 bidoane din plastic cu capacitatea de 30 litri fiecare, 6 recipiente cu capacitatea de 1.000 litri fiecare și două pompe electrice, despre care există indicii că au fost folosite la sustragerea de produs petrolier.

În continuare, polițiștii desfășoară activităţi specifice in cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșitii infracțiunii de furt calificat, pentru stabilirea întregii activități infracționale, transmite IPJ Gorj