Performanță fantastică pentru sportul gorjean! Peppy Dolce Vita a câștigat Campionatul Național de „Old Boys”

352

Performanță fantastică pentru sportul gorjean! O echipă de minifotbal de la noi din județ, Peppy Dolce Vita, a câștigat Campionatul Național de „Old Boys”, competiție rezervată jucătorilor trecuți de 40 de ani. Echipa este formată în mare parte din foști jucători de la Pandurii Târgu-Jiu. Un număr record de echipe, 16, au participat la ediția a treia a Campionatul Național de Minifotbal Old Boys, organizat de Federația de Minifotbal din România la Drobeta Turnu Severin. Printre acestea și două echipe de la noi din județ, Peppy Dolce Vita Târgu-Jiu și Karma Târgu-Jiu. Peppy Dolce Vita, echipă formată în mare din foști jucători de la Pandurii Târgu- Jiu, precum Mălăele, Rădoi sau Hîrsu, a început în forță turneul și a învins vicecampioana națională, Old Team Florești, cu 4-0!

 Lucian Mălăele și Romeo Rădoi

Dorin Hîrsu a fost desemnat de către organizatori drept „Cel mai bun portar” al turneului de la Drobeta Turnu Severin.

  Dorin Hîrsu

Este cel de-al treilea an consecutiv cu performanțe la competițiile naționale pentru echipele de minifotbal din Gorj. În 2017, la Piatra Neamț, echipa Profi Târgu-Jiu a încheiat Campionatul Național al Firmelor și Instituțiilor pe locul 3. Anul trecut, Dream Team Târgu-Jiu a scris istorie. A încheiat pe locul 2 Campionatul Regional de la Craiova și apoi a obținut locul 4 la Campionatul Național de Minifotbal de la Alba Iulia, cea mai importantă competiție a sezonului în minifotbalul românesc.

 Octavian Goga

Ceea ce a reușit Peppy Dolce Vita acum va rămâne în istorie pentru că nimic nu se compară cu bucuria locului 1. Prin acest succes, echipa gorjeană și-a asigurat dreptul de a participa la EMF Masters Cup (varianta de Champions League pentru Old Boys) care va avea loc la Rimini, în Italia, între 5 și 8 septembrie, în același timp cu EMF Champions League.

  Attila Takacs