Peste 120 de tineri gorjeni au fost premiați

337

Peste 120 de tineri care s-au remarcat în diferite domenii au fost premiați la sfârșitul Săptămânii trecute. Gala Tinerilor s-a desfășurat vineri, 14 iunie, în amfiteatrul din cadrul Universității „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu din cadrul Complexului Debarcader.

Au fost premiați 77 de olimpici de la liceele din județul Gorj, care au obținut premii la olimpiade și concursuri naționale, inclusiv în domeniul sportiv. De asemenea, au fost distinși cu premii 19 cei mai activi voluntari din cadrul organizaţiilor de tineret din județul Gorj și din cadrul Consiliilor Școlare ale Elevilor. Cinci studenți cu performanțe academice deosebite din cadrul universității au fost distinși cu premii.
Diplome speciale s-au acordat celor 22 de voluntari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Gorj, precum și celor din Liga Studenților.

Gala tinerilor a fost organizată de voluntarii Ligii Studenţilor, în parteneriat cu Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu și Consiliul Județean al Elevilor Gorj.

Ștefan Moșoi, președintele Ligii Studenților din cadrul Universității Constantin Brâncuși

a spus