Polițiștii, pe urmele blocului lui Ciocăzanu de pe strada Geneva

2866

Inspectoratul de Poliție al Județului Gorj efectuează verificări în legătură cu blocul care este construit pe strada Geneva, din municipiul Târgu Jiu. Primarul Marcel Romanescu a spus la emisiunea „Pro și Contra“ de la Radio Târgu Jiu că se fac verificări de către polițiști și că au fost solicitate o serie de documente.

Primarul a spus că achiziționarea terenului de către dezvoltatorul imobiliar, în detrimentul Primăriei Târgu Jiu, a dus la o serie de probleme. Astfel, aleea de lângă Școala gimnazială „Alexandru Ștefulescu“, dar și o parcare a locuitorilor din cartier ar putea fi desființate pentru că se află pe terenul care a fost cumpărat.

Corina Scurtu, purtătorul de cuvânt al Poliției Gorj, ne-a informat că Serviciul de Investigare a Criminalității Economice efectuează cercetări pentru nerespectarea disciplinei în construcții.

Primarul Romanescu a venit, în toamna anului trecut, în fața Consiliului Local pentru a propune participarea la licitație pentru cumpărarea terenului, în vederea amenajării unei parcării, dar proiectul de hotărâre a fost respins. La scurt timp, terenul a fost cumpărat de omul de afaceri Narcis Ciocăzanu, care construiește un bloc, care nu este prevăzut cu spațiu pentru parcare.