Portarul Răzvan Stanca, președinte de onoare al unei echipe de amatori din Anglia

1154

Fostul portar al echipei naționale și al clubului Pandurii, Răzvan Stanca, va fi președintele de onoare al unei echipe de amatori din Anglia. Clubul Chingford United este condus de Mihai-Alexandru Radoi, originar din Târgu Jiu. Acesta i-a propus lui Stanca să devină președintele onorific al clubului, iar acesta a acceptat. Răzvan Stanca locuiește în Târgu Jiu și spune că se va implica mai mult în acțiuni de promovare a echipei.

Cei de la Chingford United vor să aibă o relație de colaborare mai strânsă cu echipa Pandurii.

Răzvan Stanca

Acesta este, în prezent, antrenor cu portarii la echipa națională under 16 și este reprezentantul salariaților la masa credală în dosaru insolvenței clubului Pandurii.

Echipa din localitatea Chingford, o suburbie a Londrei, are în componenţă, în cea mai mare parte, români care muncesc în construcţii. Formaţia a fost înfiinţată în urmă cu aproximativ doi ani. În aceasta joacă români care au evoluat chiar şi în Liga a II-a din România, dar au luat decizia de a emigra în Anglia, pentru un trai mai bun.Președintele echipei este Mihai-Alexandru Radoi, elev la Colegiu în Londra.

Mihai-Alexandru Radoi, președintele echipei din Anglia, pentru Radio Târgu Jiu

Echipa Chingford United activează în Divizia 13 din Anglia, din cele 24 existente.