Posibila plecare a lui Robert Bălăeț din fruntea CSM Târgu-Jiu naște dispute

496

Robert Bălăeț, directorul Clubului Sportiv Municipal Târgu Jiu a declarat pentru Radio Târgu-Jiu că nu este încă hotărât dacă va pleca sau nu din fruntea entității sportive. Întrebat dacă a discutat despre asta cu primarul Marcel Romanescu, răspunsul său a fost că nu mai are ce discuta cu acesta. De asemenea, în caz că o să ia, în cele din urmă decizia de a pleca, Bălăeț ne-a mărturisit că cel mai greu o să-i fie să se despartă de colaboratorii săi din prezent.

„Cel mai greu mi-e sa discut cu doar cei patru angajați ai CSM-ului”, a ținut să mai adauge acesta.

Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu-Jiu

Primarul Marcel Romanescu susține că a discutat cu Bălăeț și știe de oferta primită de la AFC Dunărea Călărași, iar în cazul în care acesta va decide să plece, edilul îi mulțumește pentru tot ce a făcut pentru CSM.

În cele din urmă, dacă postul va rămâne vacant, înainte de a organiza un concurs, Romanescu spune că va avea o discuție cu reprezentanții Ministerului Tineretului și Sportului.

De asemenea, Adrian Tudor, viceprimarul municipiului Târgu-Jiu este de părere că toate entitățile care au ca scop promovarea sportului în masă, ar trebui să se unească. În acest fel, viceprimarul susține că vor fi cheltuieli mai mici cu susținerea administrativă.

Adrian Tudor, viceprimarul orașului Târgu-Jiu

Totodată, Aurel Popescu susține că plecarea lui Robert Bălăeț va fi un lucru bun pentru Clubul Sportiv Municipal din Târgu-Jiu. Acesta a declarat că sunt foarte multi oameni pregătiți care pot face față acestui club.

Aurel Popescu, viceprimar