Poveste demna de filme de groaza in Gorj! Femeie acuzata ca si-a omorat bebelusul

388

Poveste desprinsa din filmele de groaza in judetul Gorj. O femeie din localitatea Jupanesti este suspectata ca si-ar fi omorat bebelusul. Totul s-ar fi intamplat in urma cu un an, dezvaluirea fiind facuta de cei 3 copii minori ai acesteia. Micutii ar fi povestit profesorilor la scoala cum ca au vazut in podul case un lighean in care se afla trupul bebelusului. Speriați, dascălii au anunțat Poliția. Procurorii fac cercetari in cardul unui dosar penal. De asemenea, o comisie din cadrul Directiei Generale de Asistenta Sociala pentru Protectia Copilului Gorj s-a deplasat la familia, astazi, in Jupanesti pentru a verifica situatia socio-familiala a acestora. Cei trei copii se afla in Centrul de plasament din Targu Carbunesti, insa familia nu accepta ca acestia sa ramana in centru.

Liliana Davitoiu

Edilul localitatii, Petre Gușiță, spune că nu este nimic confirmat in acest sens, mai ales ca familia este una fara antecedente.

Gușită Petre

Mama acuzată susține că nu este nimic adevărat: „Am fost la Parchet. M-au chemat domnii procurori. (…) Nici vorbă să nasc acasă ori să omor copilul! Cum să omor eu un copil?”.