Președintele Federației Ambu-San, despre Valentin Popa: „Nu are ce căuta în viața sindicală, își apără interesele politice”

1324

Valentin Popa, care deține simultan funcțiile de preşedinte al Consiliului de Administraţie al Spitalului Judeţean de Urgenţă, preşedinte al Sanitas Gorj, consilier județean PSD, vicepreşedinte al Ordinului Asistenţilor Medicali Generalişti, dar și asistent medical în cadrul spitalului, va fi verificat de către Agenția Națională de Integritate. Corpul de control al Ministrului Sănătății a constatat că acesta se află într-o situație de conflict de interese.

Cristi Aldescu, presedintele Federatiei Ambu-San, este de părere că Valentin Popa nu are ce căuta în viața sindicală. Acesta a declarat, în cadrul emisiunii „Pro și Contra” de la Radio Târgu-Jiu, că principalul scop al lui Popa este să apere interesele partidului din care face parte.

Cristi Aldescu, președintele Federației AMBU-SAN.

 

De asemenea, sindicalistul a precizat că Popa se află într-o situație de incompatibilitate prevăzută de lege.

Contactat de către reporterii de la Radio Târgu-Jiu, Valentin Popa ne-a spus că nu poate să vorbească din cauza unei probleme medicale.

Valentin Popa, președintele Consiliului de Administraţie al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu.