Primăria municipiului investește peste 1 milion de lei în școlile din Târgu-Jiu

321

Mai multe unități de învățământ ale municipiului Târgu-Jiu au primit bani de la bugetul local pentru  modernizare, achiziționare de aparatură modernă, dar și pentru reparații. Marcel Romanescu, edilul orașului a declarat că investițiile vor continua, astfel încât, părinții să nu mai fie nevoiți să contribuie financiar pentru dotarea spațiilor în care copii lor studiază.

Cea mai mare sumă a fost atribuită Colegiului Național „Spiru Haret”, în valoare de 175.000 lei  pentru dotarea laboratorului de Informatică, dar și realizarea rețelei electrice și de internet. De asemenea, suma de 150.000 de lei a fost alocată Colegiului Național „Ecaterina Teodoroiu” pentru achiziționarea de mobilier și dotarea corespunzătoare a căminului și cantinei.

Pe lângă aceste unități școlare, investiții vor avea loc și la Colegiul Tehnic „Gheorghe Magheru”, Școala Gimnazială „Constantin Săvoiu”, Grădinița cu Program Prelungit nr-ul 8, Colegiul Tehnic nr-ul 2, Școala Gimnazială „Pompiliu Marcea”, Școala Gimnazială „Gheorghe Tătărescu”, Școala Gimnazială „Sfântul Nicolae”, Școala Gimnazială „Alexandru Ștefulescu”, Școala Gimnazială „Constantin Brâncuși”, Liceul cu Program Sportiv, Colegiul Național „Henri Coandă”, Colegiul Național „Virgil Madgearu”, Școala Gimnazială „Voievod Litovoi”, Liceul Tehnologic Bârsești, Grădinița cu Program Prelungit „Lumea Copiilor”.