Primarii din Gorj așteaptă aprobarea proiectelor depuse prin PNDL

743

Mai mulți primari din județul Gorj așteaptă să le fie aprobate proiectele pe care le-au depus prin Programul Național de Dezvoltare Locală! Primarii vor să schimbe fața comunelor pe care le conduc și speră să prindă finanțare prin acest program. Cei mai mulți au depus proiecte pentru reabilitarea unor drumuri ori clădiri. Primarul din Turcinești, Dumitru Modrea, de exemplu, a depus cinci proiecte.

Primarul susține că localitatea pe care o conduce nu a mai beneficiat, până acum, de un astfel de proiect. Totul, din motive politice.

Primarul își propune să asfalteze mai multe drumuri comunale sau să schimbe fața Primăriei Turcinești și a Căminului Cultural din localitate. Și edilul din comuna Bolboși vrea să prindă finanțare prin acest program.

Proiectele sunt evaluate, în prezent, și vor fi oferite răspunsurile în perioada următoare. Criza politică de la București a amânat verificarea acestor proiecte pentru că România a rămas fără ministrul de Dezvoltare Locală, care a demisionat, alături de mai mulți miniștri din fostul Guvern condus de Grindeanu.