Primarul liberal Constantin Bobaru, la conferința de presă a PSD Gorj

822

Surpriză de proporții la conferința de presă susținută astăzi de către reprezentanții Partidului Social Democrat Gorj. Invitat în cadrul conferinței a fost primarul liberal al orașului Bumbești Jiu, Constantin Bobaru. Acesta a venit pentru a-și prezenta proiectele și realizările. Președintele PSD Gorj, Mihai Weber, a spus că are o legătură și o relație strânsă cu primarul PNL al localității Bumbești Jiu

Mihai Weber, președintele PSD Gorj

Constantin Bobaru a explicat prezența sa la conferința de presă a Partidului Social Democrat prin faptul că i-a solicitat deputatului Mihai Weber, care este președintele PSD Gorj, să organizeze o întâlnire cu ministrul Economiei.

Constantin Bobaru, primar Bumbești Jiu

Primarul a solicitat Guvernului și companiei de armament Romarm 1.000.000 de euro pentru realizarea de retehnologizări.

Bobaru se află în conflict cu președintele organzației județene, Dan Vâlceanu. Motivul disputei îl reprezintă faptul că primarul nu  fost pus pe un loc eligibil pentru alegerile parlamentare din anul 2016. Edilul șef al orașului Bumbești Jiu a participat și la o întâlnire cu ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, care a venit în urmă cu peste o săptămână în Gorj. Astfel, se vorbește tot mai mult despre trecerea lui Constantin Bobarul la PSD.