Primul candidat pentru șefia SJU Târgu Jiu

436

Dumitru Vienescu își anunță candidatura la concursul pentru funcția de manager al Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu. Director interimar în prezent, Vienescu este decis să preia frâiele unității  medicale cu acte în regulă. Experiența acumulată de-a lungul anilor îl determină să participe la examenul ce se va desfășura în luna martie, spune acesta.

Dumitru Vienescu, director SJU Târgu Jiu

Până în prezent nu a fost depus niciun dosar în vederea participării la concurs, însă Vienescu spune că se pregătește intens pentru că se așteaptă la concurență.

Dumitru Vienescu, director SJU Târgu Jiu

Dosarele se vor studia până pe 16 martie, când se va publica și un rezultat ce poate fi contestat pe 19 martie, dată la care vor fi publicate pe site-ul spitalului proiectele de management pentru a putea fi văzute și de opinia publică. Pe 24 martie se va desfășura etapa de evaluare, iar pe 25 se vor cunoaște rezultatele.  Câștigătorul final va fi desemnat abia pe 30 martie. Postul de manager interimar al SJU Târgu Jiu este ocupat interimar, din decembrie 2019, de Dumitru Vienescu.