Probleme la stadionul de la Târgu Jiu? Un muncitor acuză că pereții au crăpat deja, iar înăuntru plouă. Reacția autorităților

495

Lucrările la noua arenă sportivă de la Târgu Jiu sunt puse sub semnul întrebării. Un fost muncitor care a lucrat la stadion susține că pereții sunt deja crăpați în unele zone plouă. Viceprimarul Aurel Popescu dă asigurări că sunt efectuate verificări periodic la stadion și nu au fost identificate probleme până acum. Dacă vor apărea deficiențe, firmele constructoare se vor ocupa de remedierea lor, este asigurarea Primăriei Târgu Jiu.

Vestea a ajuns și la urechile prefectului Ciprian Florescu, însă nu are pârghiile necesare să intervină. Mingea este în curtea celor de la Compania Națională de Investiții.

Dacă lucrările nu sunt făcute bine, atunci recepția nu ar trebui să fie semnată. Până atunci, Prefectura nu va interveni.

În prezent, urmează să se facă probe la funcționarea încălzirii, a iluminatului și a tabelei de marcaj, a mai explicat Aurel Popescu.

Un fost muncitor la stadion a dezvăluit, pentru un cotidian local, că lucrările sunt de mântuială, iar, în unele zone, a început deja să se infiltreze apa. În stadionul de la Târgu Jiu, s-au investit, până acum, 20 de milioane de euro, bani de la Compania Națională de Investiții.

Sursa foto: Pandurul.ro