Protest la groapa de gunoi! Oamenii, la limita disperării!

2634

Locuitorii din cartierul Slobozia au protestat pentru a noua oară, în această după-amiază, chiar în fața gropii de gunoi. Oamenii sunt nemulțumiți de faptul că autoritățile pasează vina de la una la alta iar problema mirosului nu a fost rezolvată. Se aleg doar cu promisiuni în urma manifestărilor și spun că așa nu mai pot. Au ajuns la limita răbdării și vor să respire aer curat.

La manifestări au participat și copii de diferite vârste. Cu pancartele în mână, copilașii cer o viață normală. Vor să se joace fără să fie nevoiți să suporte aerul poluat. Cei prezenți sperau ca de această dată să poată sta de vorbă cu autoritățile, însă acest lucru nu a fost posibil.

Gheorghe Sanda, directorul Gărzii de Mediu, susține că au fost aplicate sancțiuni de fiecare data când au fost constatate nereguli. ,,Atributul de suspendare a autorizațiilor nu ne revine”, adaugă acesta.

Gheorghe Sanda – Dir Garda de Mediu

În urma controalelor, comisarii Gărzii de Mediu au dispus un plan de măsuri și au cerut administratorului să intre în legalitate. Marius Bălan, directorul depozitului ecologic, spune că nu are răspunsuri clare atunci când vine vorba de mirosul insuportabil, însă încearcă să rezolve această problemă.

Marius Bălan- Director Polaris

Oamenii anunță că vor continua protestele până vor obține ceea ce își doresc: aer curat!