PSD depune moțiune de cenzură împotriva lui Florin Cîțu. Vezi reacția premierului Orban!

317
foto:arhiva

Ludovic Orban, premierul României a declarat, ieri, că reprezentanţii Partidului Social Democrat sunt „jenanţi” prin depunerea la Senat a unei moţiuni simple împotriva ministrului Finanţelor.

„Eu îl felicit pe ministrul Finanţelor că a reuşit într-o viteză foarte mare să iniţieze o rectificare bugetară care ne permite să plătim pensiile, să plătim alocaţiile pentru copii, să plătim firmelor toate concediile medicale şi celelalte concedii maternale care nu au fost decontate de aproape un an de zile, care ne permite să rambursăm TVA în termen legal, că ne permite să plătim lucrările efectuate de companii în cadrul PNDL. Sunt jenanţi cei din PSD să depună moţiune împotriva ministrului Finanţelor, după dezastrul bugetar şi financiar pe care l-au creat, dar ne bucurăm că avem această ocazie de a prezenta o dată în plus nenorocirea lăsată de aceşti guvernanţi iresponsabili, care au minţit cu neruşinare, care au schimbat legea ca să nu îşi asume răspunderea pentru veridicitatea datelor în alcătuirea bugetului de stat”, a declarat Orban.

Senatorul social-democrat Eugen Teodorovici a anunţat ieri depunerea unei moţiuni simple împotriva ministrului Finanţelor, Florin Cîţu.

sursa:antena3