Raluca Turcan, gafă monumentală în timpul unei conferințe de presă

483
foto:arhivă

Ziua de ieri nu a fost una bună pentru Raluca Turcan. Mai întâi șefa PNL Sibiu a inventat un cuvânt nou în limba română, „propaghează„, în timp ce ataca PSD și afirma că poștașii ar fi angrenați în campania electorală a partidului condus de Viorica Dăncilă. Așadar, Turcan nu s-a oprit doar la acel cuvânt, ci a continuat să o comită. Vicepremierul a afirmat că toți cei implicați în tragedia de la Timișoara, unde doi copii și mama unuia dintre ei au murit după o dezinsecție, trebuie să răspundă direct pentru cele întâmplate. Continuarea discursului acesteia a șocat asistenț.

„Pentru tragedia de la Timişoara trebuie să existe o răspundere directă a tuturor factorilor implicaţi. Adică nu se poate ca în materie de siguranţă publică să nu existe controale ale instituţiilor statului, astfel încât omul să aibă garanţia că nu se culcă sănătos şi se trezeşte, ferească Dumnezeu, mort, aşa cum s-a întâmplat în Timişoara. Este greu de imaginat cum a putut să existe atâta lipsă de responsabilitate în materie de verificarea îndeplinirii competenţelor şi a cerinţelor contractuale de către furnizorul privat”, a spus Raluca Turcan.

De asemenea, nici liderul USR, Dan Barna nu s-a lăsat mai prejos. Tot ieri, acesta a folosit într-o conferință de presă ”celebrul” cuvânt folosit de Elena Băsescu. Barna a spus „succesuri” ca plural al cuvântului „succes”, în loc de forma corectă, „succese”.

„Tocmai, după niște succesuri, faptul că avem acum un rezultat care a fost cumva sub așteptări, dar bun din niște analize de confirmare a consistenței politice a alianței, este elementul pe care putem să continuăm mai departe”, a spus Dan Barna.

sursa:antena3