Răzbunarea cruntă a primarului comunei Stan pe o salariată: nu i-a dat voie să meargă la spital cu copilul grav bolnav

217

Primarul comunei Albeni s-a răzbunat într-un mod josnic pe o salariată cu care se află în conflict. Viorica Băltăreț, consilier în cadrul Primăriei Albeni, a cerut acordarea unei zile de concediu fără plată ca să meargă la spital cu fiul ei, care suferă de un handicap grav și nu se poate deplasa singur. Primarul Stan nu a aprobat solicitarea.

Supărarea primarului vine de faptul că Viorica Băltărețu a contestat în instanța de judecată o serie de sancțiuni luate de primar împotriva ei și de curând a avut câștig de cauză într-unul din procese, primarul Stan, de la PNL, fiind obligat să-i achite și cheltuieli de judecată de 1.500 de lei.

Viorica Băltărețu, funcționar Primăria Albeni

Cu toate că nu i s-a aprobat cererea, Viorica Băltărețu a plecat cu fiul ei la spital și se așteaptă să fie sancționată.

Viorica Băltărețu, funcționar Primăria Albeni

Aceasta mai este trimisă de primarul Stan în sate îndepărtate pentru a încasa taxele și impozitele locale, deși în acestea mai trăiesc doar câteva persoane. În plus, salariata nu are voie să se folosească de mașina personală, fiind nevoită să meargă pe jos.