Razie de amploare a polițiștilor la un ocol silvic din Gorj

1038

Polițiști din cadrul Direcției de Ordine Publică – Serviciul Protecția Fondului Forestier si Piscicol au desfășurat, timp de 4 zile, o acțiune, pe raza județului Gorj, pentru prevenirea și combaterea tăierilor ilegale de arbori din fondul forestier național.

Oamenii legii au verificat și respectarea dispozițiilor legale de către agenții economici pe linia achiziției, depozitării, prelucrării și comercializării materialelor lemnoase.

Acțiunea a avut loc în perioada 26 – 29 noiembrie 2019 și a vizat verificarea unui ocol silvic și a activităților desfășurate de către patru agenți economici.

Acțiunea  a vizat verificarea unui ocol silvic și a activităților desfășurate de către patru agenți economici. Conform unor surse, a fost verificat Ocolul Silvic Peștișani.

La acțiune au mai participat 12 polițiști din cadrul Inspectoratelor de Poliție Județene Alba, Brașov, Buzău, Caraș-Severin, Hunedoara și Vâlcea.

Acțiunea a fost efectuată cu sprijinul a 16 specialiști silvici din cadrul Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor, prin Gărzile Forestiere Brașov, Cluj, Ploiești, Timișoara.