Răzvan Cuc, replică dură pentru Victor Ponta: ”Domnule Ponta nu mai încercați să fiți jucător, pentru că sunteți trișor”

174

După ce fostul premier Victor Ponta a lansat un atac dur la adresa lui Răzvan Cuc, numindu-l ” cel mai șarlatan, mincinos și tupeist dintre toți miniștrii Transporturilor”,  replica ministrului demis al Transporturilor nu a întârziat să apară:

”Celebrul de acum “Dottore” în drept încearcă diversiuni ieftine sau securiste ieșind la rampă să ne vorbescă despre autostrăzi. Păi tocmai el s-a angajat să nu mai candideze în 2016, dacă nu termină autostrada Comarnic-Brașov. Unde îl găsim acum? În Parlament. A uitat, desigur, că s-a dus cu surle și trâmbițe să inaugureze, în plină campanie electorală, o autostradă care s-a surpat. Știu că e supărat că eu stau mereu pe șantier. Am muncit și am lansat proiecte majore de infrastructură de peste 10 miliarde (..) Domnule Ponta nu mai încercați să fiți jucător, pentru că sunteți trisor și se prinde lumea repede. Cel mai bine ar fi să rămâneți cu ce știti cel mai bine. Cu trădarea și minciuna!!! Puteați face ceva pentru infrastructura din România și pentru români. Nu vă bucurați prea tare că sunteți la vreo masă de negociere. Vedeți că după plăcuță, se întoarce pancarta cu ….Monta!!!”, scrie Cuc pe pagina sa de Facebook.

sursa:antena3