Romanescu, despre alegerile europarlamentare: „Mesi nu a intrat încă pe teren“. Ce-i recomandă viceprimarul Tudor

643

Primarul municipiului Târgu Jiu susține reprezentanții PSD din diferite instituții încearcă să blocheze diferite investiții. Acesta a spus că ultima încercare este stoparea lucrărilor la canalizarea din zona Bicaz. Marcel Romanescu a declarat că toți cei care fac acest lucru vor plăti la un moment dat și chiar i-a amenințat cu pușcăria.

Marcel Romanescu, primar Târgu Jiu

Romanescu susține că i s-au pus mereu bețe în roate de către reprezentanții PSD. Astfel, acesta susține că lucrarea de introducerea în subteran a rețelei de energie electrică a fost întârziată nejustificat trei luni de zile, la fel procedându-se și cu amenajarea intersecției cu sens giratoriu de la Bârsești.

Adrian Tudor, viceprimarul municipiului Târgu Jiu și președintele executiv al PSD Târgu Jiu, i-a răspuns primarului, susținând că acesta încearcă să găsească doart să își găsească scuze.

Adrian Tudor, viceprimar Târgu Jiu

Primarul Romanescu, care este și președintele organizației municipale a Târgu Jiu, a continuat cu atacurile la adresa PSD. El s-a comparat cu Messi și a spus că încă nu a intrat pe teren.

Viceprimarul Adrian Tudor i-a recomandat lui Romanescu să urmeze un tratament.