Romanescu: ”Eu i-aș fi dat rolul Ecaterinei Teodoroiu. Poate fi primar doar în filme!” Tudor: ”Eu sunt pregătit să fiu primarul acestui oraș!”

616

Fotoliul de edil al Târgu-Jiului, tot mai râvnit. ”Sunt pregătit să fiu primarul acestui oraș!” Declarația a venit din partea lui Adrian Tudor, viceprimarul municipiului Târgu-Jiu. În urma informațiilor apărute în spațiul public privind candidatura lui Ciprian Florescu din partea PSD, la alegerile locale de anul viitor, Tudor le destramă, spunând că dacă vorbim de procente, peste 90% este sigur că el va fi candidatul PSD pentru foliul de primar.

Adrian Tudor

Totodată, privind propunerea PSD de numire a candidaturii lui Florescu pentru Primăria Târgu Jiu, Adrian Tudor spune că este vorba doar de o analiză. De asemenea, Tudor a mai afirmat că l-ar susține și pe Florescu, asta în cazul în care propunerea inițială se va menține.

Adrian Tudor

Tudor nu s-a putut abține fără să-l ”înțepe”  și pe actualul primar, Marcel Romanescu.

Adrian Tudor

În replica, Marcel Romanescu spune că Tudor se arată  foarte motivate pentru a obține această funcție, însă nu crede că o să și reușească. De asemenea, Romanescu a făcut referire și la rolul pe care viceprimarul l-a obținut în filmul ”Eroii de la Podul Jiului” și anume acela de primar. ” Dacă eram eu regizor îi ofeream rolul Ecaterinei Teodoroiu”, a afirmat ironic Romanescu.

Marcel Romanescu

”Dacă ești finul lui Cârciumaru, asta nu înseamnă ca s-a transmis genetic și calitatea de primar”, a mai spus Romanescu, făcând referire la Tudor, finul fostului edil.

Marcel Romanescu