Romanescu: Mai avem puțin și deschidem centre de vaccinare și în târgul de legume sau păsări

1674

,,Centrele de vaccinare nu se organizează de la o zi la alta’’. Acesta este părerea edilului Marcel Romanescu care spune că, prefectul de Gorj și directorul DSP, s-au grăbit atunci când au luat decizia de a înființa în Parcul Central un punct de vaccinare. Primarul spune că nu poți pune la punct toate detaliile într-un timp atât de scurt, mai ales că este nevoie de personal medical, dar și de mobilier pentru desfășurarea campaniei de imunizare anti-Covid în rândul populației.

Marcel Romanescu, primar Mun. Târgu Jiu

Marcel Romanescu spune că în municipiul Târgu Jiu mai avem puțin și organizăm puncte de vaccinare și în târgul vechituri, de legume sau de păsări, pe principiul că vin târgujienii în număr mare.  Primarul urbei precizează că în prezent funcționează două centre în municipiu, care au o activitate destul bună.

Marcel Romanescu, primar Mun. Târgu Jiu

Tensiunile dintre primarul Marcel Romanescu și prefectul de Gorj, Corneliu Răducan Morega, au apărut după ce acesta din urmă împreună cu directorul DSP Gorj, au luat decizia de a înființa două centre de  vaccinare, care au funcționat, în Parcul Central și la Mall fără să-l consulte.