Romanescu, reacție după răspunsul lui Pătrășcoiu la invitația dezbaterii publice: ”Ar fi bine să facă un pas în lateral!”

436

Primarul municipiului Targu Jiu, Marcel Romanescu, invită astăzi de la ora 16:00 târgujienii la Teatrul Dramatic ”Elvira Godeanu” pentru o dezbatere publică. De asemene, subiectul este Aparegio, invitat fiind și directorul Traian Pătrășcoiu. Astfel, în urma invitației trimise de primar, șeful societății de apă și canal a transmis că nu participă la ”evenimente”. Romanescu a reacționat astăzi după răspunsul primit de Pătrășcoiu, afirmând că acesta nu este un eveniment, ci o solicitare de la cetățeni.

Marcel Romanescu 

”Ar bine să facă un pas în lateral”, a mai transmis Romanescu, privindu-l pe șeful Aparegio Gorj.

Marcel Romanescu 

În ultimele zile, cea mai mare parte a municipiului Târgu Jiu a rămas fără apă. Cetățenii au fost luați prin surprindere, pentru că întreruperea nu a fost anunțată. Societatea de distribuire a apei, Aparegio, a emis un comunicat în care face apel la raţionalizare, dar nu a explicat ceea ce s-a întâmplat. Aparegio a mai anunțat că în continuare debitul apei va fi scăzut între orele 19,00 și 22,00.