Directorul ”pedichiură” a pierdut procesul cu Romanescu. Nu mai are voie să revină pe postul de șef în cadrul Primăriei Târgu-Jiu

717

Marian Rotaru, fostul șef al Direcției Publice de Patrimoniu din cadrul primăriei municipiului Târgu Jiu a pierdut procesul cu Romanescu. Acesta nu mai are voie să revină în instituție, așa cum își dorea. Rotaru a contestat, în instanță decizia edilului prin care a fost demis din funcție, înregistrând un prim eșec. Astfel, Tribunalul Gorj a respins astăzi acțiunea lui Rotaru ca fiind una nefondată.

„Respinge acţiunea ca nefondată. Cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicare care se va depune la Tribunalul Gorj. Pronunţată azi, 03.10.2019, la Tribunalul Gorj, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de grefa instanţei”, se arată în minuta sentinței.

Reamintim ca Marian Rotaru a devenit cunoscut la nivel național prin scandalul ”pedichiura”. Acesta a fost fotografiat în biroul său în timp ce stătea cu picioarele într-un lighean, iar o angajată îi făcea pedichiura. Demisia acestuia a fost realizată în baza unei evaluari a comisiei de disciplină.