S-a retras din concurs, după acuzațiile de fals

914

S-a retras din concurs, după acuzele de fals. Directorul interimar al Spitalului Județean Gorj nu a mai participat la concursul pentru postul de manager, ce are loc azi. Gigel Capotă este acuzat că a depus la dosarul de candidatră  o declarație pe proprie, că nu este urmărit penal, deși împotriva lui s-a luat măsura începerii urmăririi penale.  Consilierii județeni din opoziție au cerut chiar anularea concursului. Capotă a confirmat, pentru Radio Tg Jiu, că nu a mai intrat la proba de susținere a proiectelor de management, care a început la ora 10.

Sincr. Gigel Capotă, dir interimar Spitalul Jud. Tg Jiu:

Gigel Capotă spune că a luat decizia de a se retrage, peste noapte. În același timp, interimarul de la spital susține că declarația care l-a scos din concurs nu era una obligatorie, pentru dosarul de înscriere.

Sincr. Gigel Capotă, dir interimar Spitalul Jud Tg Jiu.

La concursul pentru șefia spitalului județean participă Gheorghe Neață, fost director, care este considerat incompatibil, deoarece este în Consiliul de Administrație al spitalului și economistul Adrian Grecu, soțul medicului Tatiana Grecu, de la ATI.