S-o salvăm pe Maria! Are doar patru ani și o boală cruntă

680

”Dar din dar se face Rai!” Așadar, haideți împreună să ne unim pentru a face o faptă bună și pentru a aduce zâmbetul pe buze  unei familii din orașul Tismana, satul Sodohol. Andreea Maria este o fetiţă de 4 anișori, dintr-o familie frumoasă şi iubitoare, dar o boală a lovit-o ca un trăsnet ce îi umbreşte bucuria de a fi copil. În urmă cu aproximativ 5 săptămâni, părinții micuței au primit una dintre cele mai grele lovituri în viață, medicii spunându-le că propriul lor copil are o tumoare cerebrală malignă.

Tătăl copilului cu chip de înger, ne-a povestit cum s-a descoperit totul și că de la o simplă răceală au ajuns să fie trimiși de urgență la Spitalul Clinic Bagdasar Arseni din București.

Costi Gavrilescu

Acum, micuța se află pe patul de spital, a fost supusă unei intervenții chirurgicale, iar de ieri a început procedeul de kinetoterapie, însă este nevoie de mai mult.

Costi Gavrilescu

De asemenea, urmează ca zilele următoare să fie transferată la Institutul Clinic de Oncologie Fundeni, pentru a începe procedurile standard de recuperare post-operatorii, iar apoi în funcție de evoluția stării de sănătate și puterea de a se lupta pentru viața ei va fi transferată la o clinică specializată din Uniunea Europeană. Pentru ca acest lucru să se întâmple are nevoie de noi. Astfel, echipa Radio Targu Jiu și Gorj Tv  dăruiește viață. Așadar, vă așteptăm și pe dumneavoastră alături de noi pentru a ajuta această fetiță să aibă o șansă la viață. Indiferent de suma pe care doriți să o donați o puteți face pe contul deschis pe numele familiei.