Să-l ajutăm pe Marian! Elevul din Târgu-Jiu este diagnosticat cu Tretrapareză Spastică

3172

”Darul Inimii”. Așa se intitulează proiectul din care face parte Grupul Cateheic al Parohiei Sfinții Voievozi din municipiul Târgu Jiu. Mai exact, este vorba despre un concurs național la care participă mai mulți elevi pentru a oferi șansa vieții normale unui elev în clasa VI-a de la Colegiul Național ”Tudor Vladimirescu” din orașul nostru.  Băiatul are nevoie de ajutorul nostru, al tuturor. Marian Bălașa, căci despre el este vorba, are nevoie de 20.000 de euro pentru a putea merge în Turcia  să se trateze de Tretrapareză Spastică. Unii dintre noi ne-am născut sănătoși, însă pentru alții viața nu a fost blândă. Astfel, noi cei sănătoși putem întinde o mână de ajutor pentru a-i fi alături lui Marian. Părintele bisericii, Gheorghe Gomoi spune că activitatea de strângere de fonduri a început de la începutul lunii februarie și continua pană pe data de 12 martie. Până în prezent, îngerii cu chip de om au reușit să strângă suma de 6.000 de lei, însă până la 20.000 de euro mai este mult.

Gheorghe Gomoi

Următoarea activitate are loc mâine la sala de sport a Liceului ”Tudor Vladimirescu”, acolo unde se desfășoară o competiție de baschet, iar cei prezenți pot dona pentru Marian.

Gheorghe Gomoi

În seara de 12 martie, cei aproximativ 30 de elevi implicați în acest proiect vor amplasa în Piața Prefecturii zeci de gulguțe aprinse.

Gheorghe Gomoi

De asemenea, târgujienii care vor să facă o faptă bună pot merge să doneze chiar în biserica din Piața Prefecturii. În incinta lăcașului de cult este amplasată o cutiuță în formă de inimioară, iar acolo putem pune orice sumă de bani pentru Marian.

Gheorghe Gomoi