Să o ajutăm pe Luiza!

471

Luiza este o fata in varstă de 14 ani, locuieste in comuna gorjeană Prigoria si nu duce o viata deloc usoară. Părintii copilei, au primit in urma cu cativa ani o veste ce i-a zdruncinat, in ceea ce priveste starea de sănătate a fiicei lor. Aceasta a fost descoperită cu scolioza acută, iar in urma unui control efectuat recent intr-un spital din capitală, medicii le-a mai dat incă o ” palmă” si anume ca fata lor in mai putin de o lună de zile poate paraliza. Pentru a putea scăpa, este nevoie de o interventie chirurgicală foarte costisitoare. Pentru acest lucru, Luiza are nevoie de 16.000 de euro, bani pe care familia nu are de unde să ii adune.

Lavinia Lăutaru, mama

Familia trăieste doar dintr-o pensie pe caz de boală a tatalui fetitei, iar mama primeste ajutor de insotitor, bani care se duc doar pe drumurile spre spitale si tratamente.

Lavinia Lăutaru, mama

Mai mult decat atat, familia a inceract să facă si imprumut bancar, insă neavand locuri de muncă, sumele acordate sunt insuficiente.

Nicolae Ionașcu, tatăl

Familia Ionascu, a deschis si un cont bancar pentru cei care doresc să doneze o sumă cat de mică. Pentru a putea alunga frica si spaima ce o inconjoară pe Luiza, atunci cand se gandeste la scaunul cu rotile, haideti să punem mana de la mană, pentru a strange suma necesară.