Scandal în PNL. Chivu îl acuză pe Vâlceanu că l-a dus să negocieze cu dușmanul său, primarul Filip: „Este un mare laș“

2474

Scandal de proporții în interiorul organizației Gorj a Partidului Național Liberal. Președintele filialei Rovinari, Laurențiu Chivu, susține că președintele organizației județene, deputatul Dan Vâlceanu, vrea să-l scoată din cursa electorală cu privire la candidatura sa la funcția de primar. Mai mult decât atât, consilierul local de la Rovinari susține că președintele Vâlceanu s-ar fi înțeles cu actualul primar al orașului Rovinari, Robert Filip, președintele ALDE Gorj, să candideze din partea PNL.

Laurențiu Chivu, consilier local și președintele PNL Rovinari

Laurențiu Chivu a precizat că Dan Vâlceanu nu dă un răspuns clar cu privire la candidatura deoarece urmărește să-l scoată din cursa electorală, pentru a-l lăsa calea liberă lui Filip, pentru un nou mandat.

Laurențiu Chivu, consilier local și președintele PNL Rovinari

Președintele liberalilor de la Rovinari a mai spus că va aștepta să primească un răspuns în această săptămână din partea conducerii PNL Gorj, după care va începe să negocieze cu alte partide care îl susțin pentru a candida.

Deputatul Dan Vâlceanu a spus că toate problemele și comportamentul unor membri vor fi discutate în interiorul partidului și că vor fi luate decizii în consecință.

Dan Vâlceanu, președinte PNL Gorj

De asemenea, Dan Vâlceanu a precizat că o eventuala candidatură a lui Robert Filip din partea Partidului Național Liberal trebuie să fie votată de Biroul Permanent Județean

Dan Vâlceanu, președinte PNL Gorj

Robert Filip, primarul orașului Rovinari, a declarat că a avut doar două-trei întâlniri cu Laurențiu Chivu, iar acesta i-a solicitat doar anumite avantaje personale.

Robert Filip, primar al orașului Rovinari