Scandal între un consilier local PNL și președintele USR Bălești. „Când ți-aș f… un pumn în bot“

588

Un scandal între un consilier local PNL de la Bălești și președintele organizației USR din localitate a avut loc duminică seară în satul Stolojani. Florin Papuc, de la USR, spune că se afla pe un drum din localitate pentru a strânge semnături în vederea înscrierii în cursa prezidențială a liderului partidului, Dan Barna. La un moment dat, de acesta s-a apropiat consilierul local Ion Bălan, de la PNL, care l-a amenințat cu bătaia pentru că a vorbit urât la adresa sa. Între cei doi a avut loc un conflict.

Florin Papuc a declarat pentru Radio Târgu Jiu că liberalul s-a supărat după ce a spus despre acesta că și-a angajatul fiica în cadrul Primăriei Bălești.

Președintele USR din Bălești susține că a băieții consilierului liberal au intervenit pentru a-ș calma pe acesta. De asemenea, Papuc a depus o plângere la poliție, la locul conflictului venind și un polițist.

În schimb, primarul comunei Bălești susține că președintele USR din localitatea acuză pe toată lumea și că este un personaj care nu trebuie luat în serios.