Scandal mizerabil la Pandurii !

898
Este bătaie de joc la adresa normalității! Marin Condescu a fost, este și va fi mare șmecher la Pandurii! Omul acesta conduce prin „fluiericii” lui destinele unui club profesionist. Ei bine, Condescu s-a simțit umilit la Severin, acolo unde lângă echipă au venit greii județului, oameni care l-au ignorat total. A fost momentul în care Condescu a dat bir cu fugiții din lojă în peluză. Acolo trebuia să ajungă și sindicalistul Golea, însă acesta a rămas în tribuna oficială.

Ei bine, Condescu nu a digerat umilința și acum, conform informațiilor noastre urmărește să-l alunge pe profesionistul Eugen Pîrvulescu din oraș  Un plan diabolic, orice doar pentru a fi împiedicat Pîrvulescu să fie conducător la echipa de fotbal. Conform surselor noastre lui Pîrvulescu i-a fost transmis mesajul de către sindicalistul Golea ca mâine să predea cheile mașinii de la club și să plece din oraș ! O mizerie, o rușine! Un gest absolut mizerabil al unora care văzând că nu mai sunt ei în prim plan încearcă și poate vor și  reuși să-l dea afară pe Pîrvulescu! Oare Condescu vrea să retrogradeze Pandurii pentru a treia oară în eșalonul doi? Se pare că da !  Acum o va și desființa ! Noroc bun, faliment!

În acest moment mingea este la finanțatori, iar aceștia trebuie să decidă: ori Condescu, ori profesioniștii !

Condescu nu înțelege că nu mai are nicio calitate la Pandurii. Deși legea insolvenței interzice membrilor asociați să se implice în activitatea curentă a clubului, Marin Condescu nu a înțeles acest lucru și vrea să conducă clubul prin omul care s-a remarcat pe la mitinguri având fluierul în gură, dar și pe la echipa de fotbal Pandurii 2 unde a tăiat și spânzurat pe bani grei și publici, Marin Golea. La o adică, este boier, nu!? Toate astea indică faptul că Marin Condescu vrea să preia total puterea la club.

Este o miză mare, sunt bunuri pe numele clubului şi pe care unii vor să pună gheara, o hoție ce pare a fi pusă la cale cu o gândire diabolică! Pandurii nu este echipa lui Condescu, cel puțin în acest moment. Dacă finanțatorii i-o vor da…sănătate!

De notat că l-am contactat pe sindicalistul ce urmează să se pensioneze, pe nume Golea, dar nu a răspuns la telefon. Nici Eugen Pîrvulescu nu a putut fi contactat!!! Vom reveni cu detalii incredibile despre cum se încearcă mazilirea unui profesionist, o nouă execuție!

De ce nu-l vrea Condescu pe Pîrvulescu la Pandurii!? Aşteptăm răspunsul de la boier…

Nu trebuie uitat nici episodul de săptămâna trecută când şi antrenorului Flavius Stoican i se făcuse bagajul, ba chiar se discutase şi cu un alt antrenor, tot opera lui Condescu…

P.S.  Pandurii nu este echipa vreunui individ, Pandurii este un brand, Pandurii înseamnă Târgu-Jiu, Pandurii este echipa mea, dar şi a altora în acelaşi mod. Nu este doar a unui singur individ. Este echipa gorjenilor, a tuturor gorjenilor, deci să fie clar: JOS LABELE DE PE PANDURII !!! Pandurii trebuie să existe, să fie o echipă liberă şi nesugrumată. HAI PANDURII !!!

[smartslider3 slider=2]