Scoli in santier, elevi mutați în alte clădiri

312

În fiecare an, debutul anului şcolar scoate în evidenţă gravele deficienţe cu care se confruntă cadrele didactice, elevii, părinţii şi care afectează grav procesul de învăţământ. A trecut o lună de când a început școala, iar unii elevii din județul Gorj învață printre șantiere uitate sau sunt mutați în alte unități de învățământ și fac naveta. Este și cazul unei școli din Aninoasa, care reprezintă un adevărat pericol pentru elevi. O spune chiar primarul din localitate, care a mutat elevii din clădire pentru că exista riscul ca școala să se prăbușească.

Ilie Petroi

Unitatea de învățământ trebuie reabilitată în totalitate. Deja autoritățile locale au obţinut bani europeni şi speră ca noua clădire să fie gata până în primăvara anului viitor.

Ilie Petroi

Alte două şcoli aşteaptă să fie reabilitate şi extinse, dar niciun constructor nu s-a arătat interesat de aceste lucrări.

Ilie Petroi

Primarul din Aninoasa se va apuca și de modernizarea Căminului Cultural din localitate. Deja s-au obținut banii, iar în curând se vor demara lucrările.