Se spală la lighean după ce vecinul a tăiat țevile de scurgere. „Nu mai suport. Peste două zile o să-mi fac baie“

627

Locatarul unui bloc din orașul Târgu Cărbunești, județul Gorj, se spală la lighean sau la vecini de aproximativ două luni din cauză că pensionarul care locuiește la etajul inferior, a tăiat țevile de scurgere.

Fost comisar la Garda Financiară, acesta i-a bătut în ușă și l-a anunțat că îl inundă și că îl va acționa în judecată pentru că îi distrus apartamentul.

Nicolae Sandu, care este brancardier de la spitalul din oraşul Târgu-Cărbuneşti, s-a speriat și a încetat să se mai spele. Acesta a mers în locuința vecinului să vadă despre ce este vorba și a observat că țevile de scurgere a apei erau tăiate. Pensionarul care a activat și ca ca polițist i-a spus că le-a tăiat pentru că îl încurcau la design.

Nicolae Sandu

Ca să nu se certe cu vecinul lui, despre care susține că l-a înjurat de mai multe ori, Nicolae Sandu preferă să se spele la lighean sau să meargă la vecinii din bloc.

Nicolae Sandu

Brancardierul s-a oferit să pună țevile la loc pe banii lui, dar vecinul a refuzat.

Nicolae Sandu

De o lună și jumătate, bărbatul în vârstă de 52 de ani se spală la lighean.

Nicolae Sandu

Nicolae Sandu a depus plângeri la poliți și la Primăria Târgu Cărbunești. Brancardierul este nemulțumit de modul în care a acționat comisia primăriei, care i-a recomandat să facă o scurgere separată.

Omul spune că nu mai rezistă și o să dea drumul la apă ca să se spele, chiar dacă locuința vecinului său va fi inundată.

Nicolae Sandu

Nicolae Sandu a depus și o plângere penală împotriva vecinului său. Reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Gorj au transmis că i s-a pus în vedere persoanei reclamate să respecte normele de conviețuire socială și se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.