Și-au sărbătorit libertatea

495

Chef de chef , seara trecută, la Motru. Primarul comunei Slivilești,Sorin Bucurescu și omul de afaceri, Mihai Rămescu au organizat o petrecere pe cinste cu zeci de invitați. Motivul? Curtea de Apel Craiova a dat, ieri, sentința definitivă în dosarul în care Bucurescu şi Mihai Rămescu au ajuns după gratii în urmă cu aproape cinci ani fiind judecați pentru infracţiuni de corupţie. Acum, aceştia au fost achitaţi. Bucuria a fost una pe măsură, pentru că muzica a răsunat până dimineața în zori.

Sorin Bucurescu

După aflarea sentinţei definitive, primarul din Slivilești spune că vrea să se îndrepte cu acţiune împotriva procurorului de caz , care l-a acuzat că l-a închis pe nedrept.

Sorin Bucurescu

Bucurescu şi funcţionara din subordinea sa au fost trimişi în judecată împreună cu soţii Rămescu pe motiv că aceştia ar fi aranjat la fosta SNL Oltenia să primească despăgubiri pentru o construcţie pe care nu ar fi avut-o la Slivileşti, într-o zonă afectată de lucrările miniere. Complexul Energetic Oltenia s-a constituit parte civilă în dosar, în speranţa că va primi despăgubiri de 668.000 de lei, cât au încasat soţii Rămescu, dar instanţa nu a fost de acord.