Situația de la Centrul de Copii și Juniori, fără rezolvare

390

Nici până acum, Consiliul Județean nu a virat cei 500 de mii de lei, reprezentând contribuția pentru juniorii clubului Pandurii. Asta pentru că administratorii clubului ar fi dat asigurări că sunt bani pentru salarii din sumele venite de la UEFA. Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean, a explicat că banii alocați de instituția pe care o conduce oricum nu pot merge spre salarii.

Deși antrenorii nu au mai primit salariile de trei luni și au refuzat să se deplaseze la meciurile juniorilor, Cosmin Popescu nu a făcut prea multe comentarii. Se bazează doar pe spusele celor doi administratori de la Pandurii care i-au dat asigurări că nu este nicio problemă la club.

500 de mii de lei este cotizația Consiliului Județean. Banii încă nu au ajuns la Centrul de Copii al Clubului Pandurii. Cei patru antrenori care au mai rămas la club după disponibilizările din vară se plâng că nu au mai văzut un leu de câteva luni.

Gruparea de fotbal este în insolvență și se apropie cu pași repezi spre faliment. De soarta sutelor de juniori de la club nu se mai îngrijește nimeni.