Sporul de calculator, nelămurit și după răspunsul Ministerului Educației. Ion Ișfan: Ce pericol este în biroul directorilor? Suntem oameni cu toții…

358

Inspectoratul Școlar a primit un răspuns de la Ministerul Educației în privința sporului pentru calculator. Adaosul financiar a stârnit o serie de controverse în rândul dascălilor din Gorj. Cu toate acestea, adresa sosită de la Minister nu clarifică nici pe departe situația. Lucrurile au rămas tot în coadă de pește, iar fiecare parte implicată în conflict consideră că are dreptate. iată reacția lui Ion Ișfan, inspectorul șef al ISJ Gorj.

În urma scandalului care le-a întârziat și salariile câteva luni, mai multe școli din Gorj au și renunțat la acest spor. Peste zece unități de învățământ l-au mai solicitat, iar ștatele de plată au fost avizate favorabil.

Și prefectul Ciprian Florescu așteaptă un răspuns clar de la ministrul Educației în privința acestui spor. Până acum, nu a primit niciun semn.

Până la acest moment, în Gorj, nu au venit nici concluziile Corpului de Control. Ministrul Educației l-a trimis să facă verificări la școlile unde a fost solicitat acest spor și au fost solicitat documente fiecărui director.

Atașat: Adresa-MEN