Ștefan Ișfan face performanță! Rezultate remarcabile obținute la Olimpiada Națională de Fizică

1287

Tinerii din județul nostru fac performanță. O dovedește și un adolescent din Târgu-Jiu, care a reușit să obțină un loc important la Olimpiada Națională a Societății Române de Fizică. Este vorba despre Ștefan Alexandru Ișfan, fiul fostului inspector general al ISJ Gorj, Ion Ișfan. Elevul olimpic a declarat că s-a pregătit intens pentru acest concurs, iar pandemia a fost un plus pentru el. A stat în casă și a studiat pentru a-și îndeplini visul.

Ștefan Alexandru Ișfan – Elev olimpic

Deși este atras de științele exacte, Ștefan are alte planuri de viitor. Acesta vrea să devină medic.

Ștefan Alexandru Ișfan – Elev olimpic

Fostul inspector este mândru de performanțele fiului său și spune că în spatele rezultatelor obținute stă multă muncă. De ani buni, Ștefan studiază cu intensitate acest domeniu.

Ion Ișfan – fostul Inspector General ISJ Gorj

Olimpiada Națională de Fizică este una dintre cele mai grele competiții. Ion Ișfan spune că fiul său și-a făcut singur un cadou de 1 iunie.

Ion Ișfan – fostul Inspector General ISJ Gorj

Reamintim că, în 2017, Alexandru Ștefan Ișfan a participat pentru prima dată la Olimpiada Națională de Fizică, unde a obținut premiul II, oferit de Ministerul Educației Naționale, dar și o medalie de aur acordată de Societatea Română de Fizică.