Studentă la Universitatea „Constantin Brâncuși“, bolnavă după ce s-a întors din Italia. Este izolată la spital

1548

O studentă a Universității „Constantin Brâncuși“, care s-a întors recent din Italia, dintr-o zonă aflată la o distanță de numai câțiva zeci de kilometri de o zonă unde s-a declarat focar de coronavirus, a acuzat o stare
Aceasta s-a prezentat la cabinetul medical al universității, iar medicul a anunțat autoritățile. Studenta a fost preluată cu o ambulanță și dusă la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu.

Iulian Țimpea, purtător de cuvânt al UCB

Dumitru Vienescu, directorul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, a declarat că pacienta a fost internată într-un salon pregătit special pentru cazuri de acest fel, fiind izolată. Aceasta este suspectă de gripă, dar se fac în continuare investigații medicale.

Dumitru Vienescu, directorul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu

Directorul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu a precizat că, în urma investigațiilor efectuate, s-a constatat că nu prezintă vreo manifestare specifică unei infectări cu coronavirus.

Dumitru Vienescu, directorul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu

Conducerea Universității Constantin Brâncuși a luat decizia de a suspenda cursurile până când medicii vor stabili că pacienta nu manifestă vreun risc de îmbolnăvire cu coronavirus.

Iulian Țimpea, purtător de cuvânt al UCB