Surpriză pentru persoanele cu dizabilităti

365

Persoanele cu dizabilităti din Gorj au din nou un motiv de bucurie, asta după ce, special pentru ei , astăzi, a fost inaugurat un centru soprtiv , unde să poată să isi desfăsoare activitătile sportive in cele mai bune conditii. Investitia se ridica la peste 300 de mii de lei. Emotiile si bucuria au cuprins, astăzi, persoanele cu dizabilităti din Gorj. Pentru acestia a fost construit un centru sportiv , acolo unde să se poată distra in voie. In centrul ”Iosua” , beneficiarii isi pot desfăsura diferite activităti sportive, insă vor beneficia si de consiliere, la nevoie. Ideea pentru a construi acest centru, a pornit in urmă cu 5 ani , de la un fondator al acestui proiect.

Sincr1: Dumitru Andrei, fondator

Suma investită in acest centru  este de peste 300 de mi de lei.

Sincr2: Daniel Andrei, director Centru Chirstian Targu Jiu

La inaugurarea noului centru a luat parte si portarul de la Pandurii, Bogdan Stanca. Beneficiarii spun că este un lucru benefic pentru ei, mai ales ca in Romania persoanele cu dizabilităti sunt discriminate.

Vox: beneficiar

Evenimentul a avut loc in contextul marcarii Zilei Europene de Luptă Impotriva Discriminării, ce are loc pe 5 mai. Circa 300 de gorjeni cu probleme de sănătate isi vor putea desfăsura activităti sportive, fără a scoate bani din buzunar.