Surprize pregătite copiilor de ziua lor. Ce manifestări vor avea loc în Târgu Jiu

1435

Toţi prichindeii din municipiul Târgu Jiu sunt așteptați să participe la evenimentele care vor avea loc sâmbătă, de Ziua Copilului, în zona centrală a municipiului Târgu Jiu.

În Piaţa Prefecturii, peste o mie de figurine vor fi puse la dispoziția copiilor pentru a le picta în cadrul unui atelier de creație. În același loc se va desfășura un spectacol oferit de Palatul Copiilor, o expoziție și o demonstrație  de tehnică din dotarea  Serviciului public Salvamont Gorj,  ISU,  Poliției Locale Tg. Jiu. De asemenea, actorii de la Teatrul Dramatic Elvira Godeanu vor prezenta în aer liber o piesă de teatru dedicate copiilor. Un alt moment așteptat de cei mici va fi spectacolul susținut de trupa „Planeta veselă“ cu muzică dedicată copiilor.

După ora 13:30, prichindeii sunt invitați la sediul Primăriei Târgu Jiu să adreseze întrebării și să transmită sugestii consilierilor locali și primarului municipiului Târgu Jiu.

Marcel Romanescu, primar Târgu Jiu

Toate echipele şcolilor generale, colegiilor şi liceelor vor participa la o competiţie de fotbal pe terenurile sintetice din municipiul Tg-Jiu. Faza finală a competiției va avea loc la Liceul Sportiv. Echipele câștigătoare vor fi premiate în cadrul unei festivității care va avea loc în Piața Prefecturii.