Sute de gorjeni și atleți renumiți au participat astăzi la crosul „Promenada Inimilor”

661

Peste 300 de persoane de toate vârstele au participat astăzi la crosul „Promenada Inimilor” organizat de Clubul Rotary Târgu-Jiu, cu ocazia Zilei Mondiale a Inimii. Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, și Ion Bură antrenorul emerit de atletism şi director adjunct al clubului Pandurii, au fost prezenți la această manifestare.

Startul s-a dat la Poarta Sărutului din Parcul Central, iar traseul a avut o lungime de circa 3 km. Programul ”Promenada Inimilor” a fost lansat în România în 2013 și s-a bucurat de succes.

Pe locul I s-a clasat Ionela Puia, atleta de la CSM Craiova.

Gorjeanca noastră, Alina Butnariu, atleta de la CS Pandurii, s-a clasat pe locul III, iar Maria Gherghinoiu, în vârstă de 12 ani, a reușit să obțină locul VI.

Acestea au declarat că a fost o competiție foarte strânsă și că o să mai participe și la anul deoarece toți cetățenii trebuie să fie încurajați să facă sport.

Locul I la băieți a fost câștigat de Adrian Garcea, sportivul de la CS Pandurii, campion internațional de atletism al României. Acesta a spus că și-a dorit să înscrie un prim loc și pe lista crosului din Târgu-Jiu.

Adrian Garcea:

Nicolae Goață, președintele Clubului Rotary Târgu-Jiu, a declarat că este al șaselea an când competiția are loc. De asemenea, acesta a fost foarte mulțumit de numărul de participanți  și speră ca la anul să concureze mult mai mulți.

Nicolae Goață, președinte Clubul Rotary: