Tânăr jefuit în Piața Centrală. Când a vrut să sune la 112, hoții i-au distrus telefonul

340

Poliția Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată prin apelul 112, de un tânăr de 16 ani, din comuna Negomir, despre faptul că a fost agresat de 2 persoane cunoscute.

Din cercetările efectuate de polițiști la fața locului s-a stabilit că apelantul, în timp ce se afla în Piaţa Centrală din municipiul Târgu-Jiu, un tânăr de 17 ani, din comuna Scoarţa și altul de 18 ani, din comuna Băleşti, l-au agresat fizic şi i-au sustras din buzunar suma de 100 lei, iar în momentul când a încercat să apeleze organele de poliţie, aceştia i-au distrus telefonul mobil, după care au fugit de la locul faptei.

La scurt timp, echipajele de poliție aflate pe itinerariile de patrulare i-au identificat pe cei doi tineri şi i-au condus la sediul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu pentru continuarea cercetărilor. În baza probatoriului existent în dosar, față de cei doi suspecți s-a dispus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj. La data de 23 septembrie suspecții au fost prezentați Judecătoriei Târgu-Jiu, care a dispus faţă de aceştia măsura controlului judiciar pe o perioadă de 30 zile.