Târgu Jiul, aproape de relaxare

271

Continuă să scadă incidența cazurilor de COVID-19 în Târgu Jiu. Potrivit celor mai noi date de la DSP, azi incidența este de 0,23 la mie. Primarul Marcel Romanescu a declarat că în aceste condiții, ar putea fi asumată o relaxare graduală a restricțiilor. Mai mult, edilul susține că am putea fi chiar un reper pentru restul țării, dacă autoritățile de la nivel central le-ar permite să gestioneze singuri situația.

,,Ne îndreptăm, încet și sigur, spre eliminarea restricțiilor. Numărul cazurilor de infectare este în continuă scădere, incidența ajungând astăzi la 0,23 în municipiul Târgu Jiu.
Totodată, numărul persoanelor vaccinate este în continuă creștere și efectele sunt evidente. În aceste condiții, ne-am putea asuma o relaxare graduală a restricțiilor și cred cu tărie că am putea fi chiar un reper pentru restul țării, dacă autoritățile de la nivel central ne-ar permite să gestionăm singuri situația. De altfel, se observă o schimbare în bine la nivel național. De mâine, copiii se întorc la școală și ne-am asigurat deja că vor fi primiți așa cum trebuie. Am convingerea că veștile bune vor continua, mizând pe responsabilitatea dumneavoastră, a târgujienilor, a postat Romanescu pe pagina sa de socializare.