Tensiuni la societatea Transloc!? Romanescu: ”Am o nemulțumire cu privire la modul de funcționare. Mi-aș dori o altă persoană la conducere!”

578
foto:arhivă

Tensiunea din societatea de transport în comun  din municipiul Târgu Jiu, Transloc, fără sfârșit. Edilul orașului, Marcel Romanescu, spune câ își dorește schimbarea actualei conducerii, însă cei 9 consilieri PSD-ALDE-PSRo, refuză acest lucru. Deși se află în prag de pensionare, actualul director Vasile Căilean nu se dă bătut și vrea în continuare să rămână la cârma societății în ciuda cetățenilor care s-au săturat să nu beneficieze de confort atunci când merg prin oraș cu mijloacele de transport în comun. De asemenea, Târgu-Jiul este printre puținele orașe în care se  mai circulă cu astfel de ”epave” pe patru roți, punând viața în pericol a călătorilor. Vara se transformă în cuptoare adevărate, iar iarna în lăzi frigorifice. Edilul orașului, Marcel Romanescu, spune că în proiectele puse pe ordinea de zi a consilierilor  PSD-ALDE-PSRo sunt multe lucruri ce nu respect legea. De asemene, foarte multe decizii pe care Romanescu vrea să le adopte sunt blocate de cei 9 consilieri.

Marcel Romanescu

Mai mult, Romanescu recunoaște că este nemulțumit de actuala funcționare a societății Transloc și că și-ar dori o persoană care să poată schimba ceva.

Marcel Romanescu

Vasile Căilean se află în fotoliu de șef la Transloc de aproape 20 de ani, iar schimbări majore nu am prea observat.